Inschrijvingen wekelijkse trainingen – september 2018 – geopend

Beste doelman,

In september starten we opnieuw met een reeks van 8 trainingen op donderdagavond. Dit vanaf 13 september t/m 8 november 2018 telkens van 18.30u – 19.45u  op onze fijne en gekende locatie te Vissenaken – Sint Pietersstraat 3300 Vissenaken/Tienen.

Alle (ex-) deelnemers aan deze voorgaande trainingen of deelnemers aan onze stage krijgen voorrang (een week) om zich in te schrijven. Wees er snel bij want we werken met een beperkte groep. Is de inschrijving volzet, dan kom je op een wachtlijst terecht volgens volgorde van inschrijving.

De inschrijvingen gebeuren voor de 8 weken, bij afwezigheden van ziekte of belet worden er geen terugbetalingen gedaan. Enkel voor langdurige gekwetsten en/of zieken met een doktersattest wordt een regeling getroffen.

Inschrijven kan alleen via onze website www.tiense-keepersschool.be en dit via het voorziene document. Indien de inschrijving correct is verlopen ontvangt u een bewijs hiervan. De inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld (€120).

Voor verder inlichtingen kan je altijd terecht op info@tiense-keepersschool.be

Alvast bedankt.

Met sportieve groeten, 

Het TKS-team

www.tiense-keepersschool.be

 

Leave a Reply